skip to Main Content

Oasen er et udvalg, der står for mange forskellige aktiviteter på kollegiet.
Vigtigst af alt i Oasen er hyggen! Vi gør meget for at lave nogle gode og sjove aktiviteter, hvor alle på kollegiet kan være med – om du så er meget kreativ, meget klog, meget god til brætspil, meget konkurrencemindet, meget glad for at være social eller bare er meget glad for snacks, er der plads i Oasen.

Vores aktiviteter finder sted på adskillige torsdage hver måned i løbet af semesteret. Det foregår på Huset, hvor der både er plads til bl.a. pubquizzes, bingo, filmaftener, konkurrencer og spilaftener, hvor der til tider er fede præmier, lækre kager eller andre sprøde snacks. Derudover arrangeres der også andre sjove aktiviteter som afspejler hvilken tid på året det er, f.eks. er der græskarudskæring, juleklip, sommerhygge, og bannermaling i anledningen af H.C. Ørstedkollegiets fødselsdag.

Så hvis du er klar på at tilbringe en hyggelig torsdag i godt selskab, så tjek vores facebookside (OASEN H. C. Ørstedkollegiet) eller de lister med Oasens eventkalender for semesteret som er fordelt omkring på kollegiet for at finde ud af hvornår du skal tage dit køkken under armen og komme ned på Huset.

Synes du det lyder mega spændende? Vil du gerne være med til at sætte dit præg på hvilke events vi skal sætte i verden? Elsker du at hygge? Vil du gerne hjælpe med at skabe de bedste events for dine mange naboer på kollegiet? Vil du gerne møde en masse nye dejlige mennesker og vil du gerne være en del af det fedeste frivillige udvalg på kollegiet? Så er Oasen lige udvalget for dig. Vi i Oasen mangler DIG som medlem!

Vi glæder os meget til at se lige netop DIG!

Kontakt

Email: oasen@hcokollegiet.dk

Facebook: 
facebook.com/OASEN-H-C-Ørstedkollegiet-409695905894719/

Pumpkin Carving
Pubquiz
Brætspil
Back To Top