skip to Main Content

Huset er base for kollegiets egen bar, som sælger diverse øl og cidere. Her holdes mange af kollegiets fællesarrangementer, som arrangeres af barens personale og de mange udvalg som findes på kollegiet.

Beboere på kollegiet har mulighed for at leje Husets “bordtennislokale” til private fester. Her er der tilknyttet et køkken hvis man ønsker at benytte dette. Hvis man ønsker at vide mere skal man gå ned i barens åbningstid og hive fat i en af bartenderne.

Det er også på huset at musikudvalgets øvelokale ligger. Her er det muligt for udvalgets medlemmer at øve med egne instrumenter eller man kan benytte dem der er indkøbt til at stå fast i lokalet.

Åbningstider:

Torsdag 20:00 – 02:00

Fredag-lørdag 21:00 – 02:00

Hvis du vil kontakte Huset skal du komme ned i barens åbningstid eller kontakte via Facebookside: https://www.facebook.com/hcohuset/ 

Huset holder sommerlukket fra starten af juni til start september, og lukker mellem jul og nytår.


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/hcokollegiet.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 177
Back To Top