Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hcokollegiet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Fælleskøkkener i blok 1 og 3 - H.C. Ørstedskollegiet skip to Main Content

I blok 1 og 3 er man 15 personer om hvert køkken. Det lyder måske af meget og det bliver måske lidt trængt nogle gange, hvis mange lige skal lave mad på samme tid. Men det er også meget hyggeligt og folk er gode til at give plads til hinanden.

I køkkenet har man typisk et køkkenskab, en hylde i køleskabet og en skuffe i fryseren til sine egne ting. Det er ikke så meget plads men køkkenerne er til gengæld fuldt udstyret med service, pander, gryder, mikroovn osv, så man behøver ikke medbringe noget selv.

Over huslejen betales 25 kr til køkkenkassen som går til fælles krydderier, sølvpapir, film, opvaskemiddel og andet. Desuden får hvert køkken hvert andet år 800 kr til at købe nye ting til køkkenet.

Køkkenerne samt badeværelserne på værelserne gennemgik i 2004 en større renovering. Desuden er alle vinduer og døre til de franske altaner udskiftet i 2020.

Eksempler på nogle af de forskellige køkkener på kollegiet

Køkken 1

HCØ Køkken 1.1
HCØ Køkken 1.2
HCØ Køkken 1.3

Køkken 2

HCØ Køkken 2.1
HCØ Køkken 2.2
HCØ Køkken 2.3
HCØ Køkken 2.4

Køkken 3

HCØ Køkken 3.1
HCØ Køkken 3.2

Køkken 4

HCØ Køkken 4.1
HCØ Køkken 4.2
HCØ Køkken 4.3
HCØ Køkken 4.4

Køkken 5

typisk køkken / typical kitchen
Opholdstue set fra køkken / commonroom seen from kitchen area
Back To Top