Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hcokollegiet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
FIFA - H.C. Ørstedskollegiet skip to Main Content

FIFA er sportsudvalget på HCØ, og består af folk interesseret i at hjælpe med at planlægge og stå for sportsturneringerne i volley ball og fodbold op til og under HCØ’s fødselsdag. Derudover kan det ske at der ønskes andre sportsevents i løbet af året, hvor FIFA træder til, men HCØ fødselsdagen er det eneste årlige faste event, som FIFA står for.

HCØ fødselsdagen ligger typisk i anden uge i maj, så FIFA plejer at begynde turneringerne lidt inde i april måned alt efter hvor mange tilmeldte køkkener der er.

Som medlem i FIFA ville det være ideelt hvis man var interesseret i, og havde lidt erfaring med, enten volley ball eller fodbold, men det er nok bare at være interesseret i sport eller i at hjælpe til. Så kan man lære tingene undervejs.

Arbejdsbyrden for at være medlem i FIFA er ikke stor, det meste ligger fra planlægningen i februar til udførelsen i april/maj måned. Udføreslen af turneringerne består i at FIFA dømmer kampe og samler resultater. Resten af året er der ikke nogle faste events, som FIFA arrangerer.

Kontakt

Email: fifa@hcokollegiet.dk

Facebook: 
facebook.com/FIFA-HC-Ørstedkollegiet-105565977686071/

DSC_0305
DSC_0302
DSC_0330
Back To Top