skip to Main Content
DSC 0302
DSC 0302
DSC 0305
DSC 0330
DSC 0302DSC 0305DSC 0330

Beskrivelse

FIFA er sportsudvalget på HCØ, og består af folk interesseret i at hjælpe med at planlægge og stå for sportsturneringerne i volley ball og fodbold op til og under HCØ’s fødselsdag. Derudover kan det ske at der ønskes andre sportsevents i løbet af året, hvor FIFA træder til, men HCØ fødselsdagen er det eneste årlige faste event, som FIFA står for.

HCØ fødselsdagen ligger typisk i anden uge i maj, så FIFA plejer at begynde turneringerne lidt inde i april måned alt efter hvor mange tilmeldte køkkener der er.
Som medlem i FIFA ville det være ideelt hvis man var interesseret i, og havde lidt erfaring med, enten volley ball eller fodbold, men det er nok bare at være interesseret i sport eller i at hjælpe til. Så kan man lære tingene undervejs.

Arbejdsbyrden for at være medlem i FIFA er ikke stor, det meste ligger fra planlægningen i februar til udførelsen i april/maj måned. Udføreslen af turneringerne består i at FIFA dømmer kampe og samler resultater. Resten af året er der ikke nogle faste events, som FIFA arrangerer.

Email: fifa@hcokollegiet.dk

Medlemmer

· Anders A. Jørgensen
· Anne Groth
· Simon Pontoppidan

Back To Top