skip to Main Content

https://www.facebook.com/events/295409555300132/?active_tab=discussion

Grundet Covid-19 blev der ikke afholdt generalforsamling i november 2020 – nu forsøger vi at tage revanche og afholde generalforsamling 14. april 2021. Grundet forsamlingsforbuddet vil generalforsamlingen blive afholdt online via Zoom. Link og yderligere informationer vil blive lagt op i dagene op til generalforsamlingen.
Vi har fire rådsmedlemmer der melde sig ud – derfor skal vi have nye ind. Dette er blandt andet vores formand og kasserer.
Derudover er der valg af arrangører til Fødselsdagen og ny klageprocedure skal godkendes.
Grundet Covid-19 har vi ikke kunne afholde nogle arrangementer. Derfor sidder kollegiet inde med ekstra penge, som vi også skal finde ud af, hvordan skal bruges.
Kollegianerforeningens regnskab:
https://www.dropbox.com/…/1092342%20…
Klageprocedure: https://www.dropbox.com/…/NY%20-%20Retningslinjer%20for…

LINK TIL GENERALFORSAMLING NEDERST I OPSLAGET:
Generalforsamlingen sker grundet Regeringens Covid-19 restriktioner online.
Vi kører det over Zoom og her kommer lidt praktisk info:
– Af hensyn til afstemninger skal alle logge på med deres egen maskine, ellers har vi ikke en jordisk chance for at afholde valg og afstemninger.
– Alle logger på med deres (for)navn og værelses nummer. Der er waiting room på, og kun de som angiver navn og værelsesnummer kan deltage.
– Alle er muted, ønsker man ordet bruges Raise Hand – funktionen.
– Bær over med Ordstyrer og hinanden, tidsplanen kommer formentligt til at skride og der kommer til at være forskellige udfordringer undervejs.
– Sørg for at dele linket med de som ikke er på facebook, eller tjekker Hjemmesiden jævnligt.
– Det er ikke tilladt at dele linket med folk der ikke bor på kollegiet den dag der afholdes generalforsamling, og det er ligeledes ikke tilladt at optage forsamlingen. Der bliver lagt et referat op efterfølgende.
Sørg gerne for at have sat jer ind i materialet på eventet før forsamlingen, det hjælper meget med at afvikle forsamlingen så glat som muligt.
Vi ses på Onsdag!
Rådet out
Back To Top