skip to Main Content

Værelser i blok 1 og 3

I blok 1 og 3 er der henholdsvis 240 og 239 værelser.

Værelserne er på 16 m2 i alt og består af selve værelset på 12 m2, samt eget badeværelse og en lille gang med indbyggede skabe.

Med til værelserne hører et fælleskøkken som man er 15 om at dele. Det lyder måske af meget og det bliver måske lidt trængt nogle gange, hvis mange lige skal lave mad på samme tid. Men det er også meget hyggeligt og folk er gode til at give plads til hinanden.

I køkkenet har man typisk et køkkenskab, en hylde i køleskabet og en skuffe i fryseren til sine egne ting. Det er ikke så meget plads men køkkenerne er til gengæld fuldt udstyret med service, pander, gryder, mikroovn osv, så man behøver ikke medbringe noget selv.

Over huslejen betales 25 kr til køkkenkassen som går til fælles krydderier, sølvpapir, film, opvaskemiddel og andet. Desuden får hvert køkken hvert andet år 800 kr til at købe nye ting til køkkenet.

Køkkenerne samt badeværelserne på værelserne gennemgik i 2004 en større renovering. Desuden er alle vinduer og døre til de franske altaner udskiftet i 2020.

Der er forskel på gulvet på de forskellige værelser, nogen har gråt linoleumsgulv og andre har fået lagt nyt klikgulv.

plantegning af 16kvm værelse
værelse // room
Værelse set fra fransk altan
typisk køkken / typical kitchen
Opholdstue set fra køkken / commonroom seen from kitchen area
Back To Top